Kehamilan first mom

Hai,nak tnya normal ke klau mngandung leher hitam mcm bekerak tu😥saya dah 11 minggu lebih..sblum ni takde pun hitam bekerak mcm tu..risau la

2 Các câu trả lời

Normal sis, sya ketiak and permukaan vigina jdi gelap, lain dri warna asal, lps tu saya tak alah muntah ap, tapi alah gatal, elergikk. tapi week 12 saya gugur, lepas gugur, tngk mcm normal balik dah semuanyaa. Pembawakan kot kan org kata

Normal sis pembawakan org ckp. Adik sy pregnant yg kedua kena mcm tu.