Spotting ke bukan? Normal ke tidak?

Hai,nak tanya,saye delay period dah 17 hari,cek upt positive..means dah 6 mggu pregnant tapi belum scan lagi..harini rase cramp n sakit pinggang tengok ade darah sikit keluar..normal ke? Ke better gi scan ye?

2 Các câu trả lời

Try upt atau terus ke klinik sis. Saya tak tau saya pregnant 6minggu++ lepas tu saya buat exercise lasak dan bleeding, ingatkan nak period saya buat tak tau je lah. Lepas tu baru sedar saya tak period bulan lepas. Alhamdulillah Ya Allah janin tak apa-apa 😭

1y trước

baiklah ,lepas dah monitor darah seharian ni..memang ade soptting yg keluar..memang kena g scan .tq sis

ya kalau ada darah mesti terus pergi jumpa doc

1y trước

ohh okay2..tq