Baby bergerak,terasa sakit dekat ulu hati.

Hai..mummy² semua,nak tanya ada tak yg mcm sy kandungan dah msk 34w...baby masih dekat atas belum trn bwh lagi..masalah saya bila baby bergerak terasa sakit dekat ulu hati macam nk gastrik tu dan perut akan mengeras.adakah normal??

1 Trả lời

sy 34week jgk. rsa prgerakn bby atas bwh. tp tk bwh sgt yg org ckp smpai sakit kt bwh tu .. sis rsa ats jeke. dh scan ke bby kepala ats ke bwh

2y trước

dekat bawah pn ada rasa jgk...tp bila mlm bby kerap kt atas membuatkan sy sesak sikit dan bila dia gerak ulu hati sy tu pn rasa sakit...ada scan masa 31w aritu kepala bby msh dekat atas.