24w...sakit bahagian ari2

Hai...mommy,saya 24w,normal ke minggu ni tiba2 jadi sakit bahagian ari2,sebelum ni x pn,skrg NK jalan pn rasa sakit,NK bgun dr baring pn terasa sakit..

3 Các câu trả lời

Saya juga tengah alaminya, sekarang dh 26w. Rasa sakit dekat ari ari belah kiri. Tiap kali nak wuduk nak basuh kaki mesti rasa. Dah tanya nurse, katanya normal sbb baby tengah mmbesar. Makan ruang katanya. Kalo sakit teruk sangat nurse suruh mai kk untuk checkup.

2y trước

samaaa sis saya mengalaminya skrg, ari2/pinggang sebelah kiri. nak duduk semua serba tak kena

sy pun mcm tu.. mo minum air putih selalu,mkn sayur, minum susu.. biasa nya ibu hamil cepat hidrat..

Banyakkan rehat jangan buat kerja berat. If sakit tak hilang boleh jumpa doctor