Boleh minum cuka epal

Haiii...sy dh masuk 14w boleh ke sy minum cuka epal? Sbb ade gastrik gerd yg teruk..ade tgk video dr seorang pakar dia bgtau cuka epal antara kaedah yg boleh baikkan gastrik gerd ni... Pg td cuba bancuh yg kakak punya alhamdulillah rasa sakit gerd tu berkurangan dan boleh makan mcm biasa..cuma kalo sy ambik berterusan boleh ke x ya...siapa ade pengalaman boleh share..tq

4 Các câu trả lời

saya ambil je cuka/cuka epal, tapi tak lah minum macam tu je. masukkan dalam sayur, masakan, baru ni masukkan dalam sos. tapi kalau nak ambil kuantiti banyak, seeloknya consult doktor dulu.

6mo trước

alhamdulillah. terima kasih sis kongsi ilmu 🌹

better dptkn consultation dari dktr dulu. sbb lain org lain advise nya.

6mo trước

baik terima kasih sis 🥰

Ni advise yang saya jumpa

6mo trước

tq sis.. sy ambik pg shj sis.. alhamdulillah insyaAllah smg baik2 semuanya