resipi utk naikkan bert bdan

haiiii..saye nak tnye..de x resipi2 boleh tmbahkan berat badan baby 6 bulan

5 Các câu trả lời

Dah start bagi makan ke belum ? Boleh bagi makan dah . Cuba google makanan untuk baby 6 bulan . Nanti ada keluar resepi from theasianparent

Berapa berat anak sis ? Pengalaman sy..sy follow menu dlm buku klinik anak tu. Semua ada kt situ cadangan pemakanan bayi start 6m.

Klau bg bubur nasi, boleh tmbah unsalted butter, avocado puree pun boleh naikkan berat badan

Da stt mkn mggu lpas