OPK positif ka negatif

Haiii semua. Nak pinjam mata. OPK sy ni negatif ka positif? Sy nampak mcm sama terang tapi tak yakin..😅 #ingintahu #SeriusTanya

OPK positif ka negatif
7 Các câu trả lời

Kan dah terang terang positif ,lagi satu opk klu tes mmg akan sntiasa double line wlaupun samar dia xkn jd stu line klu opk

1mo trước

nampak mcm pandai tp xfaham ke soalan dia tu. tgok pun tahu belum positif lg.masih negatif sbb line tak sama terang pun lg.mgkin lg sehari sis ni akan positif.esok test lg ye awk

saya nampak macam -ve lagi, tapi sangat hampir nak +ve. most probably petang nanti atau esok pagi dah dapat +ve.

negative. kena dua dua sama colour atau test line lg pekat daripada control line

hampir positif..tp skrg ni pun peluang tu tinggi..bd je awk

mata sye nmpk opk positif dah..

1mo trước

Line depan tak sama color dgn line belakang, belum positif tapi hampir positif, maybe sehari 2 nii dah positif

Baca ni ye

1mo trước

So? Tt nk cari waktu subur

Baca ni

1mo trước

Kabur ss ni, susah nak baca