Mummy 6weeks3day

Haiii mommy... Kita baru 6weeks 3days..normal ke kalau badan asyik berangin je... Minum sikit pun berangin mcm nak termuntah.. Belum lagi makan.. Huhu.. Mulut masih belum terima untuk makan.. Tapi paksa juga..kadang2 muntah..

1 Trả lời

normal sis. sye pn mcm tu smpi skrg. asyik berangin je bdn kadang tu smpi kembung perut. tp sis jgn sapu apa2 minyak panas ke apa. biar je. insyaAllah nnti hilang sndiri.

7mo trước

ohh yeee.. tu laa asyik mcm keluar angin jeee. pastu nanti tahu2 mcm nak muntah.. harini paling teruk.. . kita layan jelah moment ni heehehe. sy tak sapu minyak.. sy biar je. hehe