Tak lalu makan

Haiii ibu ibu. Saya dah 35 weeks. Sapa jdi mcm saya. Hujung2 trimester ni. Tetiba tak lalu nk mkn. Tgk nasi pon cemuihh tula nk perhbis pon.

8 Các câu trả lời

hehehe macam saya , 36minggu 2hari . memang kurang selera makan . kalau boleh nak makan biskut saja padahal sebelum ni memang kalau bab makan tak pernah tolak . but lagi satu yang saya nampak , kalau sekarang lepas makan nasi mesti mengah and tak selesa sbb perut terasa tegang sangat and baby pulak mengeras package bergusti 😂

samalah maybe pembawakan kot huhu sbb saya pertnghan trimester ke 2 smpai skrng trimester ke 3 pon mmg taklalu nk makan .. klau nk makan mmg demand 😂 nk kene makan yg sedap2 dulu baru berselra klau makan jugak mng xhabis 😅

2y trước

aminn2.. huhu tulah tpi saya still jaga nutrsi utk baby .. makan buahan

Sy dh 36 weeks, selera mkan mcm xde hari esok 😅 padahal berat dh bertambah bnyk, berat baby maintain ikut weeks.. selagi xberpantang ni risauu asek nk mkn je 🥹🥹🥹

sama lah sy pon dh 35 weeks..tapi makan jgn cakap lah bukan main lagi berat badan dlm dua minggu naik 2kg🤣 lagi2 ada gdm mati lah😂

sye pulak x boleh mkan banyak..pedih ulu hati .tmbh2 kalau makan pedas...pdhal selera mkn mmbuak2..

Macam sy selera makan kurang tapi berat boleh naik.. Taktau lah berat tang manee nyee

Saya 🙋🏻‍♀️ dah last2 ni berat maintain je huhu

Lain pulak dgn sy. Sy makin berselera nk mkn. Aduhh