SUPPLEMENT MASA PREGNANT

Haiii ! artuh saya dpt ubt iron ,bcomplex dgn folic acid drpd klinik kshatan. patut ke tambah supplement lain ? ada yang cadngkn amek obimin dgn neurogain . #seriusnanya

2 Các câu trả lời

sy spnjg preggy dr awal smpai dah 33 weeks ni mmg mkn ubat yg kk bg je. alhamdulillah baby sy membesar elok xde masalah smpai skrg. if nk tmbh supplement lain better dpt kan nasihat doc sbb xleh main ambik sbrg ubat je. mkn sihat je sng. byk mkn sayur n buah jauh lebih baik

2y trước

thank you sis . alhmdulilah ... jaga pmakanan jrlah ekk .. huhuu risau jgak nk tmbh apa2 ubat

Apa2 penambahan supplement kena minta nasihat doktor dulu. Sy 15w masih mkn supplement KK bagi. Tak tambah2 sbb takut baby kena apa2.

2y trước

tuhlah saya act takut jgk sbb doktr takde ckp pape plk . nk kena tmbh . saya 13 week 😂thank you sis ❤