Baby 6 bulan 5 day sembelit

Haiii ada ka tips mw elak baby sembelit..baby da mula makan tpi 4 hri xberak tpi kencing oky kentut oky cuma kmrin bby meneran tpi xda kluar najis.. hri ni meneran ada kluar najis padat sikit dn menangis semasa menerAn tpi sedikit saja...normal ka bby sembelit masa awal² makan...ksian tngok dy...🥲#seriusnanya # #boleh ka bagi baby makan buah tembikai susu tu sbp tu ja ada skrng...nak cri betik blm ada yg masak lagi...

1 Trả lời

anak saya pun sebaya awak juga, bapa hari juga baru berak mmg najis pekat betul. tapi rasa takda apa kot. sbb dia aktif apa semua kan.

1y trước

aktif jga sis perut xkeras dn xmeragam tpi tu ja lr bila dy nak berak dy meneran smpai nangis ...