Kuman pada air kencing baby

Haii..ada tak kat sini pernah ada experience urine baby ada kuman. anak baru 30 hari. anak prolong jaundice dah kena ambil darah dan urine tapi doc bagitau urine baby ada kuman. Klu warded selalunya berapa hari. Tak senang duduk saya pikirkan benda ni.#firstmom

1 Trả lời

kalau urine ada kuman biasa kena on antibiotics so kena tunggu habis antibiotics baru bole discharge.

2y trước

samalah dengan anak saya. 2x ambil air Kencing first ada kuman second bersih. maybe yg first tu ada najis terikut sekali.