Nak tanya je

Haii..ada lgi x kt sni yg 37w keatas yg masih x bersalin atau x rsa sakit 5,10 mnt contraction mcm tu...knpe Sya rsa mcm x contraction lgi tpi dctr ckp dh 1cm tpi mntk blik dlu sbb lma lgi cm nk bkk..Sya first mom bkn apa tkut cser jer..#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

sy xde rasa sakit smpai due date, pi kk dpt extend 7 hari dan dpt surat serah diri dari dktr. masa serah diri pun takde rasa sakit, jln baru 1cm..kena induce dan slmt bsalin 41w.