Hamil 19 minggu

haii.. sy baru 19 minggu tapi sy dah boleh rasakan gerakan baby dalam perut ?

116 Các câu trả lời

19week baby aktif sgt dh, dr 14week dh rasa gerakan dia.. ank sulung , biasa lps sy mkn dn mnum dia tidur...mlm dia aktif smpai pg

saya 19 mnggu 2 hri .. bby dh aktif .. malam td sy xleh tdoq .. perut rasa penuh, nk benafas pn susah .. kene take time ... hahaha

hai mommy..saya baru 19 minggu 4 days tapi rasa lapar tu jadi lebih kerap daripada sebelum ni?adakah ianya normal ? #first baby

2y trước

Hi, i pun sama rasa lapar lebih kerap, baby nak membesar tu hehe. First pregnancy juga ❤️

Seronoknya.. Tahniah puan 👍❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sya 12 week da rasa . tp dia jentik2 je . genap 17 da kuat dia tendang , smpai dctr bgi jarum awal sbb baby tendang awal .

3y trước

Bg jarum ape awk?

sya 19w xrse lg bby grak😫 atau sye xprasan n xdpat beza....ank first... xde pnglman lg...best ny klu dh dpt rse

ada ke depa macam saya ni mengandung mengidam nak makn sushi sampai bermimpi dah di mkan pun masih lapar lagi hmm

Sama lah saya.. dri 16 minggu lagi dah rasa.. sekarang dia bergerak je pun rasa nak terkencing.. terlalu active..

Wah best..sy br rasa denyut2 xtaw bergerak ka apa huhu sbb dah lama x pregnant😂.

3y trước

ye sya pun mcm tu jg .. belum ada lagi yg gerakan aktif sangat mcm ada karan2 halus sj dlm perut tu.. dan x tau sdh mcm mana rasa lama dah x mengandung 15th baru rasa hamil lagi jd lupa sdh

Sy pun dah rasa. Masa 16-18 halus2 je rasa. sekarang dah semakin kuat rasa dia gerakkan dia dalam perut 😄