Opk positif 2hri

Haii semua. Semalam Sy check opk awl pgi guna air kncing pertama. Naik pekat sngt. Sy repeat lagi pkul 11pgi. Terang jugak. Harini sy test lgi mcm tu still positif dan terang. Normal ke mcm tu? Posibble ke kalau pregnant?? #opk #ovulationteststrip

Opk positif 2hri
5 Các câu trả lời

Macam saya preg tapi saje check opk naik peak . Memang dedua line terang . Cuba guna upt pulak .

Tak boleh nak agak. Kena check UPT baru tahu

2mo trước

Sy dh cek upt. Mcm takyakin plk. Hehe esok pg repeat upt lgi

ka terus cuba bt upt test.

Kemungkinan mengandung..

congrats mommss

2mo trước

Doa2kan ya🥹