Boleh tanya

Haii semua. Saya baru nikah bulan lepas 6/10. Last period saya 4/10. Sepatutnya 30hb saya period tapi smpai hari nie saya belum period. Saya Ada google tnda kehamilan. Semua tanda saya Ada. Spotting darah. Sakit pinggang. Saya ingat lagi Saya tidur dalam kesakitan pinggang. Saya Ada buat upt waktu 3 hari lewat period tapi negative. Saya takut mau buat upt balik tapi result sama. 🥺

1 Trả lời

pengalaman saya, first sekali jangan berharap sbb nnt kalau period tetiba dtg , akan kecewa gila 🤣 lepas nikah , mmg saya pun ada gangguan hormon , period lambat dtg sikit. tanda2 hamil ada. berapa kali kecewa.. tp lepas 3 bln Alhamdulillah , lekat .. awal sgt buat upt. kalau dekat sebulan tk dtg, baru buat upt. insha'Allah ada rezeki..