Makan panadol extend

Haii selamat pagi.. sy nak tanya.. pregnant2 nii sakit pinggang je memanjang.. kadang sampai xboleh tidur malam.. boleh ke sy makan panadol extend?

2 Các câu trả lời

panadol biasa je boleh, klau panadol yg kuat tu nnti ibu tingtong bahaya utk kandungan... klau sakit sngt jmpa doc , sbb klau kontraksi nk bersalin..sakit sngt kt hospital pon doc just bgi panadol ubat tahan sakit biasa je... x bgi pon ubat lain

Panadol jenis biasa je boleh makan. Jgn mkn panadol yg lain. Kalau sakit pinggang tu menganggu sangat lebih baik jumpa doktor minta nasihat. Jgn makan apa2 ubat tanpa nasihat doktor ya.