PREGNANT ATAU TAK?

Haii.. Saya dah delayed period 5 hari.. Test upt naik macam ni tak pekat sangat line 1 lagi tu.. Ni maknanya apa ya.. Pregnant ka tak ya?? #ingintahu

PREGNANT ATAU TAK?
3 Các câu trả lời

Saya mula mula pun pakai upt ni sis and naik sama mcm sis ni samar je. Saya beli upt lain naik lebih terang terus saya beli clearblue digital naik 2-3weeks.

11mo trước

sis terus check atau tunggu seminggu lgi ya? same situation tapi takut nk beli cb sebab dlu pernah dpat false positive dekat strip🥺

Cuba try dip & tell sis. Klau dip & tell pun double line. InsyaAllah pregnant ❤️

11mo trước

Aamiin ya rab 🤲🏼. Saya hritu lewat 15 hri sbb mmg priod x tratur. Saya cek pun tghri sda guna dip & tell , naik 2 line. Untuk puaskan hati, saya pgi beli clearblue(2-3) n scan swasta😂 Alhamdulillah dah ada kantung n 4w masa tu. Allah bgi rezeki dkt saya slps gugur bln 6 hritu 😢❤️

pregnant sis.. tahniah

11mo trước

Yaka?? Esok nak kena check lagi sekali la.. Kalau betul Alhamdulillah, rezeki selepas setahun kahwin