GENDER BABY

haii mummy2 sekalian , mau tnya , gender baby bila boleh tngok ya utk 1st pregnancy ?? .. #ingintahu

3 Các câu trả lời

Dr kata seawal 18w dah boleh scan tngk gender klu bertuah nmpk la dia. Tp klu untuk anak first dr sarankan cek pada 20w, sy baru kmrin appt dgn dr cek gender baby waktu 20w. Tp anak songsang laa plk 😂 kepala dia btl2 dkt bawah pusat tu sebab susah nak tengok belah kangkang dia. Dr tu dah cuba sedaya upaya pusing2kn bkin cek tu tp xnmpk jg baby nak surpraise dady mamy kot haha..

2y trước

ohh mcm tu .. hahaha .. apa2 pun semogaa nnti dia tunjukkan siapaa diri dia yg sbenar 🤭 .. btw thank youu mmy respon 💓

better 20weeks je . atau 20weeks keatas . bagi baby besar and jelas sikit . plus boleh buat 3d/4d terus and puashati

2y trước

thank you respon mmy 🤗💓

alhamdullilah..saya baru scan smlm..17weeks..baby boy Dan first time

2y trước

wahh syukurrrr 🤗 .. congrats & thank for the respon mmy 💓🤭