Kandungan 37minggu

Haii mummy smw mahu tanya pernah rasa ka sakit bahagian bwa perut seperti mahu bersalin tapi tanda2 belum ada tapi sakit tu kerap 10minit..baby seolah2 mahu keluar tapi tanda2 langsung tiada..kenapa tu iya#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

nk bersalin ni berbeza2..x semesti kena kuar tanda kuar lendir..pecah ketuban je..sy kesemua ank xde kuar tanda..hanya mengeras perut..x sedar jln dah ter buka

2y trước

klau dh kerap sgt sakit better g cek..