Haii momy,,nmpk mcm boy ka girl..Tq yg komen..

Haii momy,Nmpk boy ka girl... Tq yg komen..😊

Haii momy,,nmpk mcm boy ka girl..Tq yg komen..
6 Các câu trả lời

X clear, bahagian mana punggung baby tu..?, kalau kwsannya yg kat kiri tu... Nampak cam girl sis.. semalam sy pun scan jantina juga.. Tapi nampak girl, dah try cari kot ada bola ke pistol.. Tapi xde.. Naluri pun kata girl dari awal.. Harap2 nanti kuar pun girl la..

2y trước

Insha'Allah, Aamiin.. Terima kasih sis..

xpandai tgk 😂😂 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

susah nak tgk.. xnmpk peha/kaki baby yg mn satu.... Slalu doc akan tunjuk image mcm ni

2y trước

Samala imej mcm ni bawah paha atas kabur sikit paha

Ni saya scan masa 17w. Doc cakap boy. Nampak bola

2y trước

Moga sihat2 selalu baby boy...😘😘

Macam girl ☺

Girl

2y trước

Wahh terima kasih dearr