Sesak nafas

Haii mommy² .. ada x geng 8bulan pregnant ? Kalauu korg tdur selesa x ..? X sesak nafas ??.. mcm nywa tu pendek jak rasanya 😂 asal baring ja sesak nafas , trs cepat² bangun .. last² tdurr smbill ddukkk ..hmmmmm

18 Các câu trả lời

Ada rasa jgk kalau baring telentang. Cuba mengiring kiri, InsyaAllah ok

1y trước

sama juga sis 😅😅 serba x kena smua haha

stkt ni msih okay...kalau rasa sesak nafas cuba tggikan bantal

1y trước

2 bantal sy guna sis... lain lg d kaki , bntal kiri kanan 😆😆

Masa 17weeks mcm nih lah penat rasanya x boleh tidok

now 36w..rasa tido2 ayam je skg ni..semua x kena

1y trước

kan...tp kalau penatt terlelap juga..... 😅😅

dah genap 9 bulan pun kadang ii sesak nafas 🤣🤣

1y trước

😅😅sabarr jak la... huhu

samalah kita sis...lagi2 klau nk bgun susah sgt😅

1y trước

ngat sy sorang ja..😆😆

betul, kadang tido duduk sebab tak selesa baring

sy pon cmto kkdg . nk tdow tk selesa

1y trước

brp weeks sis ?