Spotting coklat

Haii mommies semua. Saya nak tnya. Saya kelmarin ada spotting coklat dan ada darah sedikit. Tpi hari nihh spotting tuu ada kluar kali kdua. Cuma darah shja. Perlu ke saya bimbang ? Btw saya belum scan kandungan saya lgi. Ikutkan skrg saya baru 8 minggu.

4 Các câu trả lời

8week dah boleh sangat gi scan sis, lepas gi scan tu terus call kk mintak date utk bukak buku. Mcm saya 8 minggu scan tu terus call kk, dia bagi date pun time tu dah 10 minggu. Kdg ada kk bagi date lambat lagi, ramai yg nak bukak buku dkt situ. Apa2 darah keluar tu terus gi klinik & jangan tangguh2 sebab saya dah ada pengalaman mcm ni, dkt seminggu mcm tu lepas jumpe doktor dia mcm marah sikit, kena tunggu lama baru nak jumpe doktor.

sya haritu pn ada kluar mcm tu, tpi more to coklat muda. kandungan 6w sya trus p klinik swasta check. alhamdulillah dr. kata normal.. and skli buat scan utk confirm pregnant scan dri atas jelas cuma janin tk sbrpa nmpk. scan tvs mmg nmpak jelas dah janinnya. sya sarankan pgi klinik utk check, insha Allah smoga smuanya baik2 .

Xnormal tu…awk kne pi hospital utk check, atau mtk ubt kuat rahim.,klau dibiarkn tkut mudaratkn kndungan awk.,lgpon 8w dh blh pi scan, biasanya hbeat dh blh nmpk

Skg sy tgh menglami ny jd awak mcm mna preggy x