Macamana ibu² yakin bhwa diri tgh hamil

Haii momie² semua.. nak tanya sikit pengalaman kamu. Dulu sebelum tahu hamil, apa yg menyebabkan momie² yakin bahawa momie sdg hamil? Cuba share pengalaman kamu 🥰 #bantusharing #ingintahu

25 Các câu trả lời

Sbab mmg track opk hari2 and jumpa waktu subur. Pastu sblum check upt tu mmg rasa badan lemah lemas je mcm x bermaya. Bagitau husband pastu husband ckap “kot2 lekat and pregnant”🤣

1y trước

Ye betul.. biasa dpo 14 camtu period

1) period delayed 2) memg plan nk bby.. ktorg bsama tyme sye subur.. 2 je yg wat sye check upt.. klu symptom mcm perut cramp ke x yakin sgt sbb memg ble nk period sye akn rse bende2 tu..

deria bau saya tiba2 sensitif ar dan kerap muntah2.. then saya beli test pregnant double line pwgi klinik swasta untuk kepastian then klinik swasta rujuk KK then buka buku pink 🥰

TAKTAHU PREGGY SAJA NAK HABISKAN PREGNANCY TEST KAT RUMAH 🤣 LAGIPON LAGI 4HARI NAK PERIOD ERH TIBAH NAIK DOUBLE LINE SAMAR BTW TTC 4year sekarang Alhamdullilah dah 14week

1y trước

Aminnnnn... tq doanya 🥰

Saya syak pregnant sbb puting saya sakit dan demam yg lama tapi sejenis on off , itu yg buat upt. Alhamdulillah selepas sebulan gugur Allah gantikan yg baru❤️

Prd regular. Tp Blm delay prd. Mmpi sy npk upt sy double line 😂. Bila prd dh delay 2 hri 3hri pegi test upt, alhamdulillah betulla double line .

Delay period lama gila. Dekat 20 hari delay baru yakin nak check hahahaha sebab baru kahwin bulan yang sama. Tak percaya diri sendiri bunting pelamin😂

1y trước

sabarnyaa smpi bgtu lama😂

Ajak husb makan luar, dia terlupa. Kita menunggu smpai nangis2. Dia tak igt, 😅 husb tnya sejak bila sensitive 😂

1st pregnancy - delay period. 2nd pregnancy - susu badan drop teruk daripada amount biasa dpt. boleh tahu sbb sy epmom

1y trước

Time susu badan tu mcm mana sis check ? Lepas period delay ke?

Perut kembung. Pastu, Rasa mcm ada benda yang tak kena dengan badan. Perut Kembung dan badan cepat penat. 🥰