baby bergerak

haii ibu²...ada x ibu² yg sma dgn sy bby 16w2d dh ada rasa mcm gerakan halus dkt perut bila tgh baring...tp xkerap sgt laa....kdg² bila xrasa mcm bby bgrk mla rasa ssh hati pstu fkir bkn² sbb risau...#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

saya pun 16w dah rasa gerakan halus baby, skrg dah 20w lagi sakan dia begerak, beralun2 perut ni😂 susu badan pun saya dah start keluar masa 19w . mula risau jugak sbb awal sgt keluar tapi ramai ckp normal just basuh3 and lap je.

2y trước

Hai saya nk tnya selalu start rasa gerakan bahagian bawah perut ke?

Sama la, sakit rasa bila nak baring lagi2 waktu malam and bangun pagi. Kadang2 terkejut. Tah apa la dia buat dalam tu ya, main tendang je perut mak dia 😂

same . risauuu. kekdang bangun tdoe perut macam buncit biase je. kalau Lepas makan Baru nampak sikit perut . #16weeks

2y trước

sy jnis bdn mmg berisi tu yg ssh nk nmpk perut tu mcm org ngndg...ank first dlu pon sma jgk...

dh boleh rasa tpi x kuat laa.. nurse sy ada ckp kalau nk rasa baby gerak2 tu masa kita nk tidur n bgun pagi..

2y trước

sy time mlm jer bru rasa dia bgrak tu pon bila kita baring²...siang² dia krg aktf kot...🤭🤭

Sy da mulai rasa sekarang 14week,gerakan halus bby😘😘