DURIAN BOLEH MAKAN ?

Haii , dekat dalam ni tipu lah tak suka makan durian kan ? Mase 13w boleh makan ke sebab teringin sangat² .. sesiapa yg dah cuba boleh kongsi sikit pengalaman , risau jugak ade infek lain 😌

8 Các câu trả lời

Hi mommy. Boleh je nak makan durian, tapi buat rasa2 je laa tau. haha 2-3 ulas dah cukup dah. gula dalam durian tinggi tuu. and macam saya, takleh makan banyak dah, nanti satu badan berangin sebab gas dia. tak pasal2 kena sembelit. dulu sebelum preggy balun 5 biji sorang pun takde hal 🤣

boleh je makan. tapi jangan berlebihan. cukup la sampai 5 ulas je. 5 ulas tu pon boleh dikatakan banyak dah tu 😊

Makan buat sekadar rasa je ya. Jangan makan sampai sebiji dua. Durian tu panas

boleh je makan. tapi takdelah sampai makan sebiji dua 😅, makan la buat rasa2.

Bole makan tapi jgn bnyak asal ada jer makan 1 atau 2 ketul

saya 12 weeks, makan 3 ulas je. buat rasa2, takut panas

Sya 13w ok saja Sya mkn 2 3 biji tak bnyk la

Sy makan 2-3 ulas, buat rasa2 🤭