Minum air masak

Haii. Anak sy dh 10 bulan still xtahu guna straw atau cawan masa nk minum air masak . So sy bg spoon feeding atau letak dlm botol susu je . Huhuu . Pastu buah pun xnk mkn . Bila bg dia muntah

3 Các câu trả lời

Depend baby xtau laa nak kata camne. 😂. Anak 1st sy umur 1y 3m baru pandai sedut air guna straw. Nak kata xajar.. Dr umur 6m dah bg botol yg ada straw suh try sedut. Dia gigit2 jer sampai sudah. Adik dia, anak no 2. 1st day bg botol ada straw terus pandai isap 😌. 6m dah pandai isap straw. Xdan nak ajar. So sbenarnya depend. Anak jugak Momi. Cool je.. Jgn stress Hehe.. Ada yg lambat ada yg cepat.

9mo trước

hehe betul2 . lega hati . tq mommy

anak sye 9 bln bru reti gne straw.. ajar dr 7 bln x pndai2.. last2 gune richell training cup.. 1x gne trus pandai.. sbb kte bley picit kt pnutup cwn tu n air bley klua dr straw.. sgt mbantu baby2 yg bru nk blaja gne &x reti sedut.. sblum nie try mcm2 botol memg x jd.. awak cbe la bli richell cup tu.. tp hrga mahal sikit la compare to btol2 straw yg lain..

9mo trước

tq sis rekomen training cup . sy try td sekali trs dpt .

Hi. Awak kena kerap ajar @ demo. Kalau dia tersedak tu normal, sebab baru belajar. Buah cuba bagi dalam fruit feeder.