assalamualaikum . bun maaf saya mau tanya, di sini ada yg pernah ngalamin gk .. bulan february ini kok saya haid ny hampir 2 kali dlm sebulan ya . wktu tggl 9 saya haid smpai tggl 16. tggl 17 ny saya bersih dari haid . tggl 24 saya haid lagi smpai sekaran

Haid sebulan 2 kali

3 Các câu trả lời

waalaikumsalam.. gapapa kok kalau kata orang tua itu katanya subur banget

6y trước

rencana saya pengen promil bunda, saya baru lepas kb 2 bulan ,. biasa haid saya lancar , ini 2 kli dlm sebuln , masa subur ny dari kpan y ngitung ny