Pasal datang bulan

Hai..boleh share kh pngalaman datang haid..haid saya baru stop kelmarin..tiba2 sebelah petang hari ni keluar darah coklat tapi cair..mmng normal kh begitu??

1 Trả lời

hurm... biasanya period puan regular dan ontime tak dtgnya? dan berapa lama period selalu puan alami?? jika period puan datang hingga ke 10hari atau 11 hingga 15 ia normal.. jika lebih dr tu ia dh di kira istihadah iaitu darah penykit..puan perlu g jmpe pakar sakit puan utk chck jika alami apa2 abnormal mcm ada mslh cyst ke atau fibroid..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y trước

regular sis..setiap bulan sy dtg 1 mnggu period..tpi tulh tiba2 spotting sikit hri ni..tpi sudah stop lh tdi ptg..slalunya tidak..sbb sy baru keguguran bulan lpas