Pregnant kembar

Hai, Ada tak ibu2 yang pregnant kembar tp hanya dapat detect selepas scan waktu 20week keatas? Sebab pengalaman mak sy sendiri, dpt detect anak kembar lepas 30+ weeks pregnant

1 Trả lời

masyaallah 30+ weeks baru dapat detect, pandai betul baby menyorok saya pun sebenarnya risau takut twins jugak sbb perut besar, skarang baru 18w2d tapi dah macam mngandung 7 bulan. dan belah pihak saya dan suami memang ada gen twins.

1y trước

In Sha Allah amiin. Mudah2an mcm tu la. Oh, mak czer☺️