Batuk dan selsema

Hai warga TAP, saya nak tnye ada apa2 petua atau tips tak untuk kurangkan masalah baby 2 bulan batuk dan selsema. Dah jumpe doktor check dada takde kahak, anak tekak tak merah tp baby still batuk2. Tolong saya gaiss

2 Các câu trả lời

guna wap bawang putih,tepuk percussion di belakang dada. boleh juga bakar beberapa ulas bawang putih,sampai kehitaman. lepas tu campur sedikit minyak masak dan sapu si dada,leher dan belakang. kadang² dr susu fm buat baby berkahak

Akak. Try tgok youtube cara tepuk bayi teknik cupping. Bagi keluar kahak tu.