Belum Hamil

Hai ttcian. Saya setahun berkahwin, period regular, tetapi masih belum 'lekat' lagi. Saya sudah cuba opk, jumpa double line. Tapi saya perasan, period saya jadi delay 2-3hari, saya mengharapkan proses 'implantation' ketika itu, tapi last2 sekali period juga. Saya risau saya yg bermasalah implantation dari awal kahwin bukan suami. Saya down sangat....Ada tak yg mengalami masalah sama dengan saya. Tq

2 Các câu trả lời

sama mcm sy.. bln 4 start consume folic acid..pastu period bln 5 dh delayed 3 hari ingat dh lekat tp esoknya period tp just 3 hari ja period.. pernah mnum jus zuriat tp tu pon sehari ja sbb lepas mnum tu terasa nk test upt.. tgk2 double line.. skg dh masuk 5 weeks.. semoga awk pon ada rezeki ada baby nnt..

4y trước

Tahniah sis... Semoga ada rezeki juga buat saya aamin

Kami iktihar guna produk dari himalaya.. Produk ni bagus utk kuatkan telur perempuan.. And utk lelaki bagus utk sperma.. Lepas tu saya pula prgi urut peranakan/sengkak.. Alhamdulilah.. Lepas sebulan.. Baby lekat.. Hehehe jangan lupa doa.. Smoga sis dimurahkan rezeki.. Amin

4y trước

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1032700226885182&id=844145919073948