Bersama Dengan Suami

Hai.. Sy pregnat dh 19 weeks.. Lately, sy bersama dgn hsbnd, vagina sy jd kering..susah sgt nk msukkan zakar hsbnd sbb vagina sy xdak air lgsung.. Kenapa ya? Normal ke preggy mom bila bersama dgn hsbnd, air xda? Kesian kt hsbnd, sbb dia nak.. Dh dkt 3 mggu dh mcm ni.. Seblum ni ok je..air byk.. Ada x kt sini ada mslh mcm sy?

20 Các câu trả lời

Hormone youu buat jadi mcm tu. Biasa bila mengandung sis.

Mgkn kurang rangsangan dr suami.. Kna slow2 n take time..

maybe sebab hormon. try pakai pelincir durex sis.

Mmg mcm tu Dear. Tu lah kegunaannya durex.. hehehe..

5y trước

Ok kak . Tu untuk perempuan shj ke ?

We're same😢 tp xtw cmna nk atasi mslh ni..

So far sy ok.. air still byk.

Hormon tu..sy ok je

Guna ai liur

5y trước

Pedas tu .

Bagi saya, yg Mula2 pregnant tu xde air, masa second trimester tu byk air je, Mungkin terlalu stress?

Beli pelincir dkt farmasi sis