czer

Hai . sy nak tnya . sy baru jeh 2 minggu bersalin secara czer . Yg ade pengalaman tu , boleh tak luke czer tu kite taruk ubat gamat ? bukan ape , luka sy mcm makin terbukak dan dah mula nampak benang . mohon pencerahan ya?

12 Các câu trả lời

Minyak gamat mmg xsapu.. So far sy dh 2x czer.. Apa yg amalkan lps bsalin kena lap bagi kering, sapu alcohol swab then kerap bg kena kipas.. Jgn bg lembab.. Then msa mandi kna cover perut tudgn plastik.. Fresh oren & sunquick dgalakkan ambil utk proses pyembuhan.. Alhamdulillah xda apa yg jd

Refer pakar sis