Sakit kepala pd trimester #1

Hai. Sy nak tanya. Normal ke sakit kepala yg melampau pd first trimester. Now 7w+, kerap sakit kepala and kdg2 sakit yg teramat sgt. One more thing, normal ke perut kejap keras, kejap lembik. Awal2 aritu perut keras dan nmpk mcm cepat membesar pdhal awl sgt lg. tp bila menjelang nk smpai ke appointment scan ni perut mcm makin lembik pulak. Risau je apa yg terjadi kt dlm perut ni. Ada sesiapa mengalami situasi sama? Care to share?

1 Trả lời

sakit kepala?ade darah tinggi ke?

12mo trước

Alhamdulillah so far xde masalah darah tinggi. Cuma mungkin stress kot..