Fibroids (mommy is sad)

hai.. sy baru lepas buat details scan 22 weeks.. alhamdulillah baby sihat cuma mommy nya je ada problem sikit 😔 Doc jumpa ada 2 ketulan bersaiz 2cm & 5 cm (fibroids).. ada sesiapa kt sini ada masalah yg sama mcm saya.. ada ape² petua tak? mommy is sad 😢

1 Trả lời

Awak buat detail scan dgn sonographer ke doktor pakar ye? Atau nak cuba cari 2nd opinion? Jgn stress2 ye.. kalau sy, sy g scan semula tempat lain and refer expert utk management seterusnya..baru lega sikit perasaan tu kalau tak asyik memikir je stress☺️

2y trước

hopefully kecut la.. 5cm tu dikira sdrhana besar.. sbb kita boleh rasa ketulan tu kalau ngiring ke kiri 😔 memula ingat kpla baby, rupanya bukan ..