Berat baby

Hai sy 29week, baru check up berat baby 1.45kg ..Dr ckp baby besar padahal ibu dia ni halus je..berat pon cuma 45kg..boleh bersalin normal x agak2..nervous je bil fikir bersalin

3 Các câu trả lời

bersalin normal bergantung pd keadaan baby n ibu jugak. kwn saya baby 2kg lebih je tp trpksa czer. kwn lg sorg baby 3kg lebih tp boleh bersalin normal. so ikut rezeki n keadaan masing2.

Insyallah sis.. doa dan pujuk baby., berat sy sblm ni 36kg.. anak sy lahir 34w 2.5kg normal dan xkoyak

29wks biasanya 1.2kilo. Kawal makan manis ye. Kalau baby lebih 4kilo no choice kena czer