Tlg bagi kata2 semangat🥹

Hai smua tlg bgi kata2 smngt🥹🥹sy ank first bersalin czer, perancang ambil pil je. Ank baru msuk 7bulan sy dapati sy pregnant ank kedua🥹sy x tau nak happy atau sedih, sbab sy takut takut sgt2 Dr atau nurse tu mrh2 kat sy🥹Korang pnah x alami mcm sy #ingintahu #ingintahu #bantujawab #bantujawab #SeriusTanya #SeriusTanya

Tlg bagi kata2 semangat🥹
3 Các câu trả lời

sis sama mcm sy la skrg. ank 1st 7 bulan czer plak tu + skrg pregnant + chronic hypertrnsion. n baru2 ni sy didiagnos MDD sbb nk buat abortion. tp alhamdulillah doc n nurse2 semua ok n bg semangat. nurse siap ckp lagi lps preg kedua ni pakai perancang. apa yg sy nak ckp, sis jgn sedih, redha je la dgn rezeki yg Allah nk bg. sis jgn fikir -ve ye. sy pon dpt semangat dr nurse n doc2 hospital psl pregnancy ni. ekceli sy merancang sendiri tau sis, tp tula terbabas. da byk kali sy nak gugurkan tp Allah dah berkehendak utk sy pregnant kedua. hm

1d trước

skg awk teruskn juga ke kndgn awk🤍🤍sy isnin ni jmpa nurse, sy risau+takut pula. perancang dah pkai tpi lekat, sy takut klu nurse tu ckp bkn2 ckp knpa bole lekat pdhl pkai perancang 😭😭 mcm2 yg sy fikir, sy hrp sy kuat mcm awk. Sy masa rasa x kuat nak teruskn kndgn ni

sis. anak first saya bersalin 29weeks emergency czer. bila anak first saya 6 bulan lebih, second pregnancy saya dah 2 bulan. & baby second saya lahir 35weeks & emergency czer juga. tempat saya nurse/doc tak marah cuma dia pesan lepasni kena jarakkan & maybe third pregnancy saya akan jadi high risk juga la sebab dua-ii anak saya emergency & premature. alhamdulillah sekarang dua-ii sihat je. sulung dah 1y 9m & yang second dah 7m

7h trước

syukur ank sis sihat🤍🤍klu ank first & sec czer, ada kemungkinan ank ketiga nti czer jga ke?

saya tak kena mcm awak, tapi yg saya bole kata, kalau awak da mmg pakai prancang, misi/dr. pun tau, takkan diorg nak bising kan. maybe mmg da rezeki awak utk Allah bagi baby lagi, even awak tak ready n awal lagi ,takpa la sis, apa pun, jgn fikir negatif yaa. awak jaga diri, jaga kandungan baik2x ja tau. 😊 .

4d trước

tq kamu😭🥹🤍🤍sy hargai sgt kata2 korang, tula sy pun risau jga dah ambil perancang nti misi tu ckp "mcm mna bole jdi klu dah ambil perancang"🥹nak explain mcm mna lg klu dah lekat🥹