helpp meee

hai smua. saya dah 31w. normal ke kalau baby ada hari dia akan tendang slow? risau jugak. tapi kita rasa je dia bergerak dlm perut. hmm #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

kalau sy, asalkan cukup 10 gerakan tu kira okayla. Sis kena alert sikit dgn pergerakan baby. Tp kalau rasa mcm ada xkena, cepat2 ke hospital. Risau juga kan.. tp normal makin lama makin kurang gerak sbb ruang sempit dan baby da besar kn.. apapun smoga d mudahkan urusan bersalin ya😍🤲🏻 Aamiin

2y trước

alhamdulillah semua okay. dah pergi check baby tidur je😂 hehe inshaallah, aminn. thankyou.