Ada ka ia normal ?

Hai sis semua. Nk tnya, kitaran haid sy selalunya 28-30hari. Dlm 2 bulan period ni, selalu lmbat seminggu. First time, suda 6 hari lepas habis haid, tiba2 keluar darah sikit. Ada ka yg sama dgn situasi sy ? Normal ka atau tidak keluar darah sedikit d luar tempoh haid 😅

2 Các câu trả lời

Better sis berjumpa doktor untuk pemeriksaan. Mungkin gangguan hormone, mungkin juga tanda2 penyakit. Kita minta dijauhkan daripada penyakit. Aamiin 🤲🏻 Apa2 pun jumpa doktor dulu ye, untuk pemeriksaan. Semoga dipermudahkan urusan dan tiada apa2 yg merbahaya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

btulllll tu... setiap org ln2 kitaran haid die