Keliru bila waktu sesuai nak scan..

Hai sis saya nak tanya pendapat last period awal bulan 10,tapi bulan 11 saya lambat dtg period , tiba2 pertengahan bulan 11 keluar darah tapi tk seperti darah period dan xada senggugut..klu sy period keluar darah ketul2 dan senggugut ini tak.. bila saya pakai pad kejap adà kejap xada darah. masa itu saya dah rsa badan lain asyik letih ,cepat mengantuk, asyik nk terkencing, payudara tegang je.. saya test prgnt naik 2 line.. saya dah 2 kali keguguran ,masa keguguran ke2 baru tahu ada fibord dlm rahim..lepas habis keguguran doktor swsta refer pergi hospital cakap xada masalah xmenggangu pun just kena jaga pemakanan je... saya nak tanya momy2 semua saya nak kira last period bulan 10 ke 11.. skrg bulan 12 tak dtg period pun..nak jumpa doktor sekarang takut awal... xnmpk apa2..#ingintahu # PREGNAT KALI 3 #TTC 3TAHUN

1 Trả lời

ambik acid folic.. rsa baik p jmpa doktor.. nnt depa akn cucuk ubat kuat rahim..sekurangnya pakar bole consult apa yg terbaik..