Minta pendapat

Hai sis. Maaf kalau gambar kotor. Saya nak tanya, ada yg pernah ada spotting mcm ni tak. Kiraan kandungan anggaran 8 weeks. Saya xpergi klinik lagi utk cek. Nak tunggu 10weeks. Xda cramping. Masa lap je. Xmengalir. Sebab pernah keguguran 9weeks januari lepas. Terima kasih.#seriusnanya

Minta pendapat
25 Các câu trả lời

better pergi buat pemeriksaan doktor kalàu ada sejarah keguguran

2y trước

Doakan sy ya sis. Dah cek smalam. 10w alhamdulillah nampak baby2 bergerak2.

Better jumpa doc.. Sya pun sama skli check dah miscarriage

mcm kwn Sy sis,KLO Trus pergi doc BG ubat kuat rahim

better pg klinik utk scan and dpt kn rawatan.

2y trước

Baik sis. Smlm dah pergi. 10w. Doakan ya. Nampak baby dah bergerak2

Sama macam saya harinim😣

2y trước

Allah lebih sygknnye xde rezeki sy nk memilikinya , semoga ada rezeki sy dan suami sy lgi.😌❤️