Pengalaman Bersalin

Hai. Siapa yang ada pengalaman bersalin masa tarikh serah diri sebab overdue, boleh share tak? Sis is nervous. Lusa kena serah diri kalau tiada tanda bersalin lagi. #firstmom

6 Các câu trả lời

hospital akn pantau je dlu, jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

sy overdue, serah diri dkt hosptal masa hari jumaat lalu. smpai hsptl bukaan baru 1cm bacaan jntg bby time tu sd tdk nrmal. trpksa czer 🥲🥲. alhamdulillah smua oke #firstmom

Berzikir byk2 insyaallah akan tenang. Sy dulu mcm tu jugak sampai nangis2 sebelum kena induce kt wad. Masa tu husband dah nak balik rumah waktu melawat dah habis.. Zikir byk2.

saya pun overdue, masa 41 weeks serah diri, tak ada tanda apa cek bukaan sdh 3cm nasib baik tak payah induce, kena banyak2 berdoa awak.

Sama la kita kena serah diri jumaat ni. First baby jugak takut semua ada.

sama la ,kena serah diri 2/1/2023 sb overdue