Susu kambing.

Hai, siapa sini semasa hamil ada minum susu kambing hi goat ni semasa preggy? Okay ke?

Susu kambing.
32 Các câu trả lời

Pregy y dulu minum dr mula sampai nk branak kate nye klu minum elak kuning tp ank sy kene kuning gak..

Saya minum time pregnant. Lepas dapat tahu susu ni banyak fake saya stop, btw susu ni hamis sikit.

Saya minum ni.. Tp masa mngandung rasa mcm hamis.. Tp dh brsalin minum tk rasa lngsung hamis 😅

kalau ada morning sickness agak terseksa sikit la... minum keluar balik.. so far ok je susu ni

Kawan saya pernah ambil hi goat susu kambing sebelum ni. Memang bagus boleh bykkan susu.

Masa tengah pantang baru minum👍🏻 so sedapppp!! Rugi tak minum masa pregnant hehe.

Saya msok 7 bulan dh amalkan minum susu ney .. sedap dan xmanis 😋 kena dgn selera

Sya dari awal kehamilan hingga dh nak masuk 5bln mnum susu ni, alhamdulillah ok.

Sy mmg amalkn higoat ni spjg pregnant ni..tp sehari 1sachet je sb sy ada gdm..

Sy mnum tp rmai yg kate ssu ni btk tiruan jd sy stop sb xtw mne yg ori