VAKSIN BOOSTER

Hai. siapa sini dah ambik vaksin booster waktu hamil ?? dah dapat appointment , tpi masih risau

36 Các câu trả lời

sy dh ambil booster 17w..awal2 risau jgak sbb 1st bby tp alhamdulillah takde side effect pape juz lenguh tgn jaa..sblm ambil boleh consult doc dlu, klo sis xde mslh spnjg prgnt should be ok je

saya dah amik 7hb haritu effect dia agak teruk sebab after 1 week tu kena tahan warded kat hospital 3 hari sbb kena amik drip . terus muntah teruk demam on off

Saya dah ambik booster pzifer masa usia kandungan 15mggu..first n second vaksin sanovic ...Alhamdulillah tak ada apa²..demam pun xde..Doa yang baik²..

sama saya pun dapat...tapi skrg dah nak masuk 34week jadi saya cancel takut jugakkan.... doktor kata boleh ambik lepas bersalin nanti...

kalau boleh takpayah amik pun sis sebb saya baca dekat Fb ada kakak tu dia pregnant 14weeks lepas je amik booster dia gugur sis

Dapat appt booster last week. Tp postpone. Risau kandungan. Lps bersalin nanti mungkin. Saya rasa badan tak kuat nak booster tu

3y trước

sama laa . banyak yg tak ambil masa pregnant ni

2x dah cansel. KJ tk ckp di wajibkan, cuma di galakkan shj. maka dgn ini selepas bersalin je la jwb ny..hehe

3y trước

awk dh amik booster tak? kj ckp sblum 1mac kan, sy pun sblum ni sinovac dan sy bru 6w, tlalu awal sgt nk booster😓

saya dah amik booster semasa kandungan 30 minggu alhamdulillah cuma lenguh tangan dan bekerja seperti biasa

Hai, saya dpt appointment tp cancel sbb risau kandungan, kalau xyakin blh tunggu lepas bersalin 😊

Saya lepas habis pantang baru amik booster,takut jugak dengan side effect kalau amik sekarang