Sample air ketuban

Hai. Siapa ada pengalaman doktor amik sample air ketuban? Kandungan ok ke selepas ambil sample tu?

2 Các câu trả lời

saya tkde pengalaman. tapi Dr suggest jugak amek sample air ketuban. awak dah ambik ke

Utk ape ye doktor ambil sample air ketuban

2y trước

doc akan amik sample air ketuban kalau baby ada masalah atau ibu pernah ada history baby meninggal dlm kandungan. pernah dgr kes baby yg mempunyai tulang blkg, kaki dan tgn kecik dari usia. jadi doc nk check sama ada ada mslh genetic atau masalah lain.