Induce belon

Hai semuanya..skrg sy da 37w4d due 17/7..sy admit kt hosp sebab ada bleeding n da ada bukaan 2cm. Lepastu xda perubahan cm lebih dr 24jam. sekarang ni sya da dimasukkan belon. Nak tanya kira2 berapa lama masa ye nak rasa contraction tu? Ke berbeza setiap orang? Perlu kah nak buat senaman or jalan pusing2 kat dlm wad nak bagi belon tu jatuh? #ingintahu#firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

berbeza tiap org. rajin2kan berjalan, buat exercise yg mana mampu. xsemetinya belon jatuh terus buka besar

12mo trước

betul sangat, xsampai 24jam belon da jatuh tp bukaan still 2cm. then doktor tolong bukakan jalan 2x. Still 2cm dan 1cm. tp alhamdulilah saya da bersalin 2/7 tu🤗🤗