Miss**rriage

Hai semuanya nak tnya pda yg ada pengalaman keguguran. Sabelum keguguran tu apa2 tnda yang ada ya selain bleeding? sakit pinggang tu mcm mana? bawah perut tu sakit skli ke x? #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Saya gugur 2x. And tanda tak sama. Untuk yang 1st saya taktahu pregnant. Masa bersama suami ada flex coklat keluar. Pergi klinik rupanya pregnant. Tapi kantung kosong. 1 minggu lepas tu keluar lendir coklat bertali. Banyak. Then slowly asyik rasa nak berak. And bila berak tuu keluar sekali banyak darah beku. After that darah keluar banyak macam period. Yang second, perut macam rasa tak best. Nak kata memulas tak memulas. Nak kata senggugut tak senggugut. 2-3 hours lepas rasa tu darah keluar banyak macam period and perut teramat amat sakit sampai menangis melalak menonggeng semua ada. Sebab teramat sakit. Esok tu tumpah darah. Terus ke PAC. Tapi alhamdullilah dedua tak cuci. Midwife tarik je keluar kantung

1mo trước

Seramnya dengar🥺 sy skrg tgh pregnant. alahan xda pula. pregnancy yg prtama dn kdua awal2 da ada alahan. yg ktiga ni xda pula. pinggang kerap sakit. risau sebab selalu dukung anak

klau sy dlu sakit kt ari2 mcm memulas.. alahan makin xde

1mo trước

Minggu keberapa tu wk? 🥺