BERPANTANG DAN MENYUSUKAN BABY

hai semua..nak tanya..sye bersalin ceaser dan harini baru 27 hari berpantang..sye menyusukan baby..boleh tak kalau sye minum air teh suam?? sbb org kata teh angin nanti ank perut kembung #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau jenis bdn berangin, elakkan teh, tkut bukan bby kembung jer nnti, dgn awk sekali x sedap perut sbb angin.

Hi mommy. Elakkan minum air teh waktu baru lepas bersalin ni. Takut perut tak tahan nanti