Gatal gatal

Hai semua..nak tanya..biasa ke pregnant jadi gatal2? Makin digaru makin gatal..

18 Các câu trả lời

sy pon gatal2..tp bila kita garu..rasa sakit tempat gatal tu mcm kena cubit isi..gatal x hilang pon...padahal garu sikit je..

Sy pun tgh kena gatal2 kt area leher.. masa awal2 pregnant x kena cmtu.. dh 27 minggu ni br gatal2

9mo trước

btul sy pun kne gtl2..nty 2 minggu sblum nk bersalin hilg gtal2.. tp skrg lps 3 minggu bersalin jdi gtal2 blik..lg teruk dr sblum bersalin sbb naik smpwi ke leher😢😢😢😭😭

Jangan garu, makin teruk nnti mcm sy huhu. Sapu moisturizer. Kulit kering tu sbb tu gatal.

biasa.. sy package sekali dgn panas mcm bahang even ddk dlm aircond…

saya masa mngandung ada jadi gatal tp tak lama..

saya pun tngah alami sekarang

yeee tu normal sebab hormon

norml dear